Tarot

een haat /liefde verhouding..


Ik inmiddels 5 verschillende tarot decks, maar ik werk er niet mee.. ik denk dat ik de plaatjes gewoon erg mooi vind en de gedachte dat ik hiermee iemand zou kunnen helpen maakt het alleen maar interessanter.

Voor 1 tarot deck heb ik zelfs een cursus gedownload, maar nooit aan begonnen door gebrek aan discipline en het leven dat geleefd moest worden.

Misschien dat ik dit ooit weer eens op pak. voorlopig heb ik ze en doe ik ze niet weg .. ze komen misschien nog van pas..

 

Ik ben in aanraking gekomen met de traditionele tarot kaarten via mijn Wicca puberteit fase.. ooit eens zo'n setje aangeschaft , omdat het de originele Raider-Waite versie was.

Maar ik kon er niet zo veel mee, ik kon ze niet 'lezen' de plaatjes spraken niet tot mij ..

 

Daarna op een beurs een keer een lezing gehad van iemand die Jane Austen kaarten had , dat was wel bijzonder omdat ik als boekenworm ook de boeken had gelezen.. de plaatjes spraken dan ook meer voor mij en ik heb uit eindelijk ook een setje daar van gekocht.

Op een andere beurs was er iemand die werkte met de Symbolon kaarten, hele bijzondere kaarten die niet de traditionele opstelling van de tarot kaarten volgde maar een eigen weg volgden. Hele mooie kaarten waar ik erg goed mee kon werken , ik heb uiteindelijk de grote en kleine kaarten versie aangeschaft en een boek plus die cursus die ik nooit heb gedaan.

 

Daarna heb ik een tarot deck Het Wilde Woud van Mark Ryan aangeschaft, gewoon omdat ik de plaatjes heel mooi vond, maar heb er nog niet mee gewerkt.

Ook heb ik de Camelot Orakel kaarten van Mark Ryan aangeschaft  , ook gewoon omdat de plaatjes zo ontzettend mooi zijn...