Mijn Paranormale reis..

Vanaf mijn puberteit ben ik geïnteresseerd in magie, het occulte, mysterie van het leven en de energie om ons heen.

In mijn puberteit beperkte zich dat tot magie in de zin van Wicca, pentagram ringen, oorbellen en hangers en vleermuis mouwen , donkere make up, rode lippen en Within Temptation.. In de loop van de jaren is die interesse soms wat weggeëbd, dan van weer terug gekomen.. Ik heb paranormale beurzen bezocht en ben bij mensen langs geweest die mij een lezing gaven of mijn energie velden reinigden. Maar wist dat ik dit zelf ook kon of dat ik er aanleg voor had/heb .. iets wat in veel lezingen ook weer terug kwam .

Maar ik weet niet goed welk pad in het Paranormale ik zal gaan bewandelen, ik probeer op dit moment enkele wegen uit en zie wel waar het uit komt .

Zou mij heel erg leuk lijken om mensen echt te kunnen helpen met mijn gave .

 

Inmiddels is mijn interesse uitgebreid naar Tarot, het 'lezen' of 'invoelen' van mensen , contact leggen met de andere zijde , edelstenen en energie velden.

Ik heb dit jaar een basis cursus mediumschap gedaan waarin ik de praktijk en een stukje theorie kon opdoen in de brede spectrum van het Paranormale.

Ik heb geoefend met het 'invoelen', het lezen van kaarten, werken met energie op de chakra punten en tijdens een workshop de werking van edelstenen op het menselijk lichaam.

De werking van de edelstenen was een leuke workshop , zó leuk zelfs dat ik in het nieuwe jaar een kleiine opleiding ga volgen bij Sorag over de edelstenen en de therapie die je ermee kan beoefenen.

Wellicht dat ik dan later mensen kan adviseren in het dragen van stenen om zo hun lichamelijk en geestelijk welzijn te verbeteren.